Hattesens Konfektfabrik i Ærøskøbing vandt guld for Ærøstangen på Lakridsfestivalen i København. Det vil understøtte salget og den planlagte udvidelse af fabrikken på havnen.
Juryens vurderingen af lakridsstangen lød:
"Enestående konsistens, topkvalitet i råvarerne, flot produkt og en ultimativ balance mellem den bløde, søde lakridsmidte og det salte ydre."
Sølvprisen gik til Bajrami Bolsjer for lakridsbolchet Guldklumpen, mens bronzeprisen gik i Solrød Lakrids for produktet Salty Raspberry.
Jury for The Liquorice Taste Award
Juryen på Lakridsfestivalen består af kokke med smag for lakrids, madskribenter og professionelle madaktører.
Dommerpanelet i The Liquorice Taste Award 2024 bestod af:
* Markus Grigo - bagedystdommer, konditor, dessertkok, teknolog og konditor.
* Maja Vase, kagekunstner, kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og blogger.
* Anne Bollerslev, lakridsentusiast og blogger.
* Mikkel Shafi, madiværksætter.